top of page
8929f20c-ea3c-441e-8785-5b9403da4b88 (1)_edited.png

NEDERLAND STAP VOOR STAP GEZONDER MAKEN

Welkom in de wereld van Slimmerik. Wij staan voor duurzame praktische tussendoortjes die jouw wereld geheel op zijn kop zetten! Ja. Dat durven wij met stelligheid te zeggen. Onze tussendoortjes bestaan geheel uit natuurlijke ingrediënten en we voegen er nooit suiker of kunstmatige stoffen aan toe. Beloofd!

 • Hoe zijn slimmerikjes ontstaan?
  80% van producten in de supermarkt is bewerkt en/of genetisch gemodificeerd. Slimmerikjes zijn ontstaan als een antwoord op deze producten en bieden een natuurlijk verantwoord tussendoortje zonder kunstmatig toevoegingen geschikt voor dagelijks gebruik.
 • Voor wie zijn slimmerikjes ontwikkeld?
  Speciaal voor mensen die wilen afvallen, voor mensen met hoge bloedsuikers, mensen met een opgeblazen gevoel en mensen met darmproblemen.
 • Wat maakt ze uniek?
  Slimmerikjes hebben een prebiotisch karakter en bevatten 5 gram vezels per blokje. Erg veel als je bedenkt dat met de helft van dit aantal vezels een tussendoortje al vezelrijk op de verpakking mag hebben staan. Ook zijn de slimmerikjes uitvoerig getest onder diabetici en ondersteunen ze een stabiele bloedsuikerspiegel. Dipjes in de bloedsuikerspiegel zijn dus verleden tijd! De combinatie van preobiotische vezels, een lage glycemische index welke een stabiele bloedsuiker spiegel ondersteunt en dat er geen kunstmatige stoffen zijn toegevoegd maken slimmerikjes een uniek product in de markt.
 • Waarom helpen ze bij afvallen?
  Slimmerikjes kunnen je helpen om van andere (kunstmatige) lekkernijen af te blijven. Ook kunnen ze verzadigen vooral op momenten dat ongeremd snaaien op de loer ligt. Dit kan in veel gevallen helpen om de controle terug te krijgen en een gezonde relatie met eten op te bouwen.
 • Waarom zijn gezonde darmen en een gezonde darmflora zo belangrijk?
  Recentelijk wetenschappelijk onderzoek toont aan dat darmen fungeren als een tweede soort brein. Met een tweede soort brein wordt bedoelt dat niet alleen de hersenen signalen naar de darmen sturen maar ook andersom. Ons leefpatroon en wat we eten zorgen ervoor dat ieder individu een unieke samenstelling heeft van bacteriën die leven in de darmen. De slimmerikjes fungeren als voedsel voor deze bacteriën en maken onze darmen gezond. Gezonde darmen bevorderen ons immuunsysteem, de opname van voedingsstoffen, onze gemoedstoestand, bloedsuikerregulatie, afvallen en de behoefte aan zoetigheid.
 • Waarom zijn energiedipjes verleden tijd?
  Slimmerikjes hebben een zeer lage glycemische index, wat aangeeft hoe snel koolhydraten in het bloed worden opgenomen. Uit uitgebreid testen blijkt dat de bloedsuikerspiegel nauwelijks stijgt na het innemen van een slimmerikje. Dit is essentieel voor je gezondheid, waardoor energiedipjes tot het verleden behoren!
 • Moet ik de slimmerikjes in de koelkast bewaren?
  Het bewaren van de slimmerikjes in de koelkast kan te maken hebben met een persoonlijke voorkeur voor een hardere substantie. Ook uit de koelkast zijn ze 2 maanden houdbaar. Zie de THT datum op de achterzijde van de verpakking.
 • Hoe moet ik ze gebruiken?
  Het wordt aanbevolen minimaal 1 slimmerikje per dag te gebruiken bijvoorbeeld als tussendoortje met een groot glas water maar ook bij de thee of koffie. Wij raden aan om een maandbundel te kiezen om de volledige effectiviteit van slimmerikjes zelf te ervaren.
bottom of page